Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Donanma ve EDOK Komutanına Ziyaret | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Donanma ve EDOK Komutanına Ziyaret

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu ve K.K.K EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran’ı ziyaret..

Donanma ve EDOK Komutanına Ziyaret

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu ve K.K.K EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran’ı ziyaret etti. Tanışma amaçlı gerçekleşen ziyaretlerde Tatlıoğlu ve Dalkıran’a yeni görevlerinde üstün başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Her daim askerimizin ve tüm emniyet güçlerimizin yanındayız. Bir ihtiyaç halinde üzerimize düşen görevleri de yapmaya hazırız” dedi.

“DÜNYAYA BİR KEZ DAHA İLAN ETTİK”

Batılı emperyalist ülkelerin dünyanın farklı bölgelerinde aynı projeleri devreye sokup, ülkeleri böldüklerini ve milletleri ayırdıklarını da vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Tek hedefleri sömürge altına almak istedikleri coğrafyaları kendilerine mahkûm etmektir. Kısmen bazı coğrafyalarda bunu başardılar” ifadelerini sarf etti. Başkan Karaosmanoğlu, Türkiye’nin, vatansever emniyet güçleri ve milletiyle terörle mücadele başta olmak üzere, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin derdest edilmesiyle, bağımsız bir ülke olarak yoluna devam edeceğini tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğini vurguladı.

“RABBİM AYAKLARINA TAŞ DEĞDİRMESİN”

Bugünlerde emperyalistlerin yine tüm olanaklarını kullanarak bu cennet vatanımızda özgürce yaşayan halkımızın değerlerine saldırdıklarına şahit oldukları hatırlatması da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Ancak böldükleri milletlerde ve parçaladıkları ülkelerdeki planları Türkiye’de başarısız olmuştur. Bundan sonra da başarısız olacaktır. Milletimizle birlikte bu aziz vatanı korumakla görevli askerlerimizin başarıyla görevlerini ifa etmeleri için her daim dua ediyoruz. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin” ifadelerini sarf ederek açıklamasını tamamladı.  Görüşmeler yapılan fikir alışverişi ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL