Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ü ziyaret etti  

Hürriyet,DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ü ziyaret etti   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ü ziyaret etti   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma..

DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ü ziyaret etti   

Hürriyet,DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ü ziyaret etti

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ü ziyaret etti

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet geçtiğimiz hafta yapılan kongrede güven tazeleyen Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve yeni yönetimini ziyaret etti. DP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu’nun bulunduğu ziyarette İzmit Belediyesi Başkan Vekili ve SARBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Sarıca, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Ünal Özmural ve Dilek Yalçın, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç, Koordinatörler Ozan Aksu ve Hakan Yalçın, CHP İl Başkan Vekili Birgül Gök, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve DP İzmit İlçe Başkanı Nuray Macit de hazır bulundu.

HÜRRİYET’TEN DAYANIŞMA VURGUSU

Başkan Hürriyet, “Yeni döneminiz hayırlı uğurlu olsun. Güzel işler yapmak nasip olsun. Bize de düşen bir şey olursa siyaset üstü düşünürsek elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Dayanışma duygularımızla yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

DESTEK TEŞEKKÜRÜ

DP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, “Sizlerin desteğini görmek bize daha fazla güç veriyor. Hem arkadaşlarımızı hem bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanırken, İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ise “İzmit Belediyesi yöneticileri bizi kongrede yalnız bırakmadı. Desteğiniz için teşekkür ediyorum. Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL