Dr. Doğan’dan Meslektaşlarına mesaj

Doğan, Meslektaşlarının Tıp Bayramını Kutladı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında dünyayı iyileştiren tüm meslektaşlarının gününü kutlayan Başkanı Doğan “ insanların..

Dr. Doğan’dan Meslektaşlarına mesaj

Doğan, Meslektaşlarının Tıp Bayramını Kutladı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında dünyayı iyileştiren tüm meslektaşlarının gününü kutlayan Başkanı Doğan “ insanların en temel haklarından biri de sağlıklı yaşamdır. Zaman mefhumu olmaksızın çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık personelinin bütün gayreti, vatandaşlara zamanında ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak sağlıklarına yeniden kavuşmasını sağlamaktır.

HASTASININ BİR TEBESSÜMÜ HER ŞEYDEN DAHA KIYMETLİ

Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde, ilimizde de sağlık hizmeti alan vatandaşların daha iyi hizmet almasını sağlamak ve hizmeti sunan sağlık personelinin daha özverili biçimde çalışmalarına imkan sağlayacak kaliteli, modern ve meslek onuruna yakışır mekanlarda hizmet verebilmeleri için önemli yatırımlar yapılmıştır.  Gerçekleştirilen tüm hizmetlerde insan odaklı hizmet anlayışı benimsenmektedir. Hekimlerimizin yüreklerindeki insan sevgisi ile hastaların kendilerine gösterdikleri küçük bir tebessüm bile onlar için eminim ki birçok ödülden daha önemlidir.

İLKELERİ SAĞLIKLI VE MUTLU HAYAT SUNMAK

Türk hekimlerinin çalışma azmi, tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış aksine artarak Türkiye`nin içinde bulunduğu her şartta devam etmiştir. Hiç şüphesiz hekimlerimizin gerçekleştirmiş oldukları bu onurlu çalışmalara insanlık her zaman minnet duymuştur. Bir nefes sıhhatin bile değerinin bilincinde olarak, hiçbir ayrım gözetmeden sağlıklı ve mutlu bir hayat sunmayı ilke edinen, güç koşullarda bile fedakârca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, bu kutsal meslekteki özverili çalışmalarından dolayı hepsini ayrı, ayrı tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL