Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

Dr. Kaman EYT Mağdurlarını uğurladı

Geçtiğimiz hafta Gebze’deki EYT toplantısına katılan ve ulaşım sözüde veren  Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kaman gece EYT mağdurlarını Ankara’ya uğurladı. Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı..

Dr. Kaman EYT Mağdurlarını uğurladı

Geçtiğimiz hafta Gebze’deki EYT toplantısına katılan ve ulaşım sözüde veren  Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kaman gece EYT mağdurlarını Ankara’ya uğurladı.

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman EYT mağdurlarına hassasiyetle yaklaşıyor. Geçtiğimiz hafta Gebze’deki EYT toplantısına katılan Kaman kürsüde, eşinden dolayı kendilerininde EYT mağduru olduğunu söylemiş ve 10 Şubat bugün  Ankara’da yapılacak eylem için ulaşım sözü vermişti.

Kaman gece saatlerinde EYT mağdurlarını Perşembe Pazarı mevkiinden uğurladı. Uğurlamada İzmit Belediye Başkan Adayı ve Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’te hazır bulunarak EYT’lilere destek verdi. Kırkbir otobüs ile Kocaeli’den yola çıkan EYT mağdurlarını uğurlamada CHP ve İyi Partililerde hazır bulundu. EYT’liler uğurlamaya geldiklerinden dolayı başta Kaman olmak üzere yanlarında olan herkese teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL