Drone ile kontrollere başlandı

Coronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerin denetimi ile ilgili çalışmalar İlimizde yoğun bir şekilde devam etmektedir.  Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada “Coronavirüsle (Kovid-19) Mücadele Kapsamında İnsansız Hava Araçları (Drone) İle Kontrollere..

Drone ile kontrollere başlandı
Coronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerin denetimi ile ilgili çalışmalar İlimizde yoğun bir şekilde devam etmektedir. 
Kocaeli Valiliği yaptığı açıklamada “Coronavirüsle (Kovid-19) Mücadele Kapsamında İnsansız Hava Araçları (Drone) İle Kontrollere Başlanmıştır.”denildi.
Özellikle sokağa çıkma yasağı/kısıtlaması olan yaş gruplarının kontrolü, halka açık parkların kontrolü ve vatandaşlarımızın sosyal mesafe kurallarına uyup uymadıkları ile ilgili olarak şehrimizin çeşitli yerlerinde İl Emniyet Müdürlüğüne ait insansız hava araçları (Drone) ile kontrollere başlanmıştır.
Bu kontroller ile gerek yaya ve motorize devriyelerle, gerek Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ile (MOBESE) gerekse de insansız hava araçlarıyla devam edilmekte olup yasaklara uymayan vatandaşlarımıza ise gerekli uyarılar yapılmaktadır.
Yasaklara uyarak koronavirüs ile yaptığımız mücadeleye destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL