Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“DSP’den Ak Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti” kilitlendi DSP’den Ak Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti | Kocaelide Bugün
Manşetler Surmanset

DSP’den Ak Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve yönetimi, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, hayırlı olsun..

DSP’den Ak Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve yönetimi, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Ayaz’ın en son ki misafirleri DSP İlçe Başkanı Hülya Yıldırım oldu. Ziyarette aynı zamanda, Başkan Yardımcıları Ömer Karakaya, Güldane Abay Mehmet Gürpınar, Gülden Aynaz, DSP İzmit Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Çoşkundeniz, Yöneticileri, Kaan Semerci, Doğukan Akyüz Doğuş Çetin, AK Parti İzmit İlçe Yöneticileri ve Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan katıldı.

AMACIMIZ KENTE KATKI SAĞLAMAK

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yıldırım ve ekibine teşekkür eden AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, “Nazik ziyaretiniz için teşekkürler. Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partiler olarak hepimizin amacı kentimize katkı sağlamaktır. Kentimizin menfaatleri doğrultusunda zaman zaman bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmamız önemlidir” dedi.

ÇÖZÜMLER ÜRETMELİYİZ

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, “Yeni seçilen AK Parti İzmit ilçe ekibine de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kent için siyaset yapan partileriz ve bu kenti en iyi hale getirmek için çalışıp çözümler üretmeliyiz. Kentin menfaatleri için bir araya gelip siyasi düşüncelerimizi bir Kenara bırakıp kentimizin iyiliği için ortak fikirler çıkarmalıyız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL