Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Iğdır’da şehit olan Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’e son görev. Iğdır’ın Aralık İlçesinde Kobra-2 tipi zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit  olan Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in cenaze töreni yapıldı. Şehit Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in cenaze..

Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Iğdır’da şehit olan Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’e son görev.

Iğdır’ın Aralık İlçesinde Kobra-2 tipi zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit  olan Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in cenaze töreni yapıldı.

Şehit Uzman Onbaşı Yakup Gitmez’in cenaze namazı Darıca Hacı Kemal Destebaşı Cami’inde ikindi namazına müteakip  İl Müftüsü Yusuf Doğan tarafından kıldırıldı.

Hacı Kemal Destebaşı Camii’nin avlusuna sığmayan kalabalık cami çevresinde  saf tuttular.

Şehidimizn cenazesine Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Cemil Yaman, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İl Müftüsü Yusuf Doğan, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Askeri Erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından tören mangası tarafından omuzlara alınan şehidin cenazesi top arabasına kadar taşındı. Tören mangası ve askeri bando eşliğinde cenaze aracına alınan şehidin cenazesi cenaze aracına yüklenerek tekbir ve dualarla Darıca Nene Hatun Mezarlığında  son yolculuğuna uğurlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL