Genel Güncel İzmit Manşetler Spor Yaşam

Dünya Kupası maçları, K@bin’deki led ekranda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Rusya’da yapılacak Dünya Kupası-2018 maçlarını Sekapark’ta bulunan K@bin’den paylaşacak. Yaz ayları boyunca K@bin etkinlikleriyle çocuklar ve velilerinin yanında olan K@bin, futbolseverleri de ağırlayacak. İlk yayınlanacak maç 14..

Dünya Kupası maçları, K@bin’deki led ekranda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Rusya’da yapılacak Dünya Kupası-2018 maçlarını Sekapark’ta bulunan K@bin’den paylaşacak. Yaz ayları boyunca K@bin etkinlikleriyle çocuklar ve velilerinin yanında olan K@bin, futbolseverleri de ağırlayacak. İlk yayınlanacak maç 14 Haziran Perşembe günü saat 18.00’de Dünya Kupası’nın açılış karşılaşması olan Rusya-Suudi Arabistan mücadelesi olacak.

YAZ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK

Ramazan ayında Kocaelililerin iftarlarını açmak için uğrak yeri olan Sekapark’ta yaz etkinlikleri devam ediyor. Her hafta K@bin’de farklı etkinliklere katılan çocuklar, velileriyle birlikte keyifli saatler geçiriyor. Çocuklar eğlenerek öğrenirken, velileri de iftarın ardından iyi vakit geçiriyor. K@bin etkinlikleri, yaz boyunca devam edecek.

DÜNYA KUPASI MAÇLARI

Dünya Kupası-2018 maçlarının önemli bir bölümü de Sekapark içinde yer alan K@bin’deki led ekranda yayınlanacak. Hafta içinde gündüz maçlarının yanı sıra saat 21.00’e kadar olan maçlar, hafta sonunda ise saat 19.00’a kadar olan maçlar K@bin’den canlı olarak verilecek. Hafta sonunda maçların ardından çocuklar ve ailelerine yönelik K@bin etkinlikleri devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL