Dünya Yetimler Günü İftarı Yapıldı

Dünya Yetimler Günü nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği, İnsani Yardım Vakfı ve Ay ışığı Derneğinin de katkılarıyla  iftar programı düzenlendi. Antikkapı Restaurantta düzenlenen iftar programına; Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir..

Dünya Yetimler Günü İftarı Yapıldı
Dünya Yetimler Günü nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği, İnsani Yardım Vakfı ve Ay ışığı Derneğinin de katkılarıyla  iftar programı düzenlendi.
Antikkapı Restaurantta düzenlenen iftar programına; Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İyilik Derneği Kocaeli Temsilcisi Şükran Karahasanoğlu, Deniz Feneri Derneği Kocaeli Temsilcisi Muhammet Çiftçi, Kocaeli Ayışığı Yetim ve Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömürhan Kurtuluş, Ensar’un Nur Derneği Başkanı Mehmet Hatip Erkınay, İnsani Yardım Derneği Kocaeli Şube Başkanı İsmail Yeşildal ve çok sayıda yetim ve aile katıldı.
İyilik Derneği Kocaeli Temsilcisi Şükran Karahasanoğlu, Deniz Feneri Derneği Kocaeli Temsilcisi Muhammet Çiftçi, Kocaeli Ayışığı Yetim ve Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömürhan Kurtuluş, Ensar’un Nur Derneği Başkanı Mehmet Hatip Erkınay, İnsani Yardım Derneği Kocaeli Şube Başkanı İsmail Yeşildal ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “Böylesine anlamlı bir programda sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Ramazan ayı önemli bir ay. Yardımlaşmanın, paylaşmanın en üst noktalarda yaşandığı bu ayda, bugün düzenlenen iftar programı bu ayki iftar programlarının içinde en anlamlı olanıdır. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu organizasyona ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diyen Vali’nin konuşmalarının ardından iftar yemeğine geçildi.
Yenilen iftar yemeğinin ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri programa katılan yetimler ve aileleriyle yakından ilgilendiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL