“EFQM Mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi”

Hereke Asım Kocabıyık MYO, Artık 4 Yıldızlı Kocaeli Üniversitesi Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Artık, EFQM Mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ne sahip. Asım Kocabıyık MYO..

“EFQM Mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi”

Hereke Asım Kocabıyık MYO, Artık 4 Yıldızlı

Kocaeli Üniversitesi Hereke Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Artık, EFQM Mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ne sahip.

Asım Kocabıyık MYO adıyla, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile yürüttüğü kalite çalışmaları neticesinde 2009 yılında ‘‘EFQM Kararlılık Belgesi’’ ve 2016 ile 2018 yılında “EFQM Mükemmellikte 3 Yıldız Yetkinlik Belgesi” alan okul 2019 yılında meslek yüksekokulları yapılandırması kapsamında Hereke MYO ile birleşerek, Hereke Asım Kocabıyık MYO adını aldı. Çalışmalarına daha güçlü bir şekilde devam eden ve 2020 yılında da başarılarına bir yenisini ekleyen Hereke Asım Kocabıyık MYO, “EFQM Mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi” ile ödüllendirildi.

KalDer tarafından düzenlenen törende belgeyi teslim alan Hereke Asım Kocabıyık MYO Müdürü Prof. Dr. Mücahit Opan, EFQM Mükemmellikte 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ni KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye takdim etti. Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, başarılarından dolayı başta MYO Müdürü Prof. Dr. Mücahit Opan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL