Genel Güncel İzmit Manşetler Spor Yaşam

Efsane Kocaelispor iyi ki varsın!

Başkan Hürriyet: Efsane Kocaelispor iyi ki varsın! Dünya İzmitliler Günü kutlu olsun   İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yayımladığı mesajında Kocaelispor’un 57’inci kuruluş yıl dönümü ve tüm İzmitlilerin 24..

Efsane Kocaelispor iyi ki varsın!

Başkan Hürriyet: Efsane Kocaelispor iyi ki varsın!

Dünya İzmitliler Günü kutlu olsun

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yayımladığı mesajında Kocaelispor’un 57’inci kuruluş yıl dönümü ve tüm İzmitlilerin 24 Nisan Dünya İzmitliler Günü’nü kutladı

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kentin markası Kocaelispor’un 57’inci kuruluş yıl dönümü ve 24 Nisan Dünya İzmitliler Günü sebebiyle mesaj yayınladı Başkan Hürriyet, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Bugün şanlı Kocaelispor’umuzun 57. Kuruluş yıl dönümü. İzmitlilik, kentlilik, dayanışma, komşuluk, yardımlaşma, hoşgörü içinde yaşama gayretimizin bir göstergesi olarak, şanlı Kocaelispor’umuzun da kuruluş yıl dönümü olan 24 Nisan tarihini Dünya İzmitliler Günü olarak ilan etmiştik. Bu vesileyle kent hafızasına katkı sunmanın, İzmitlilerin unutamayacakları ve coşkuyla kutlayacakları bir güne kavuşmalarına vesile olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

 

“ŞANLI KOCAELİSPOR 57 YAŞINDA”

Kentin en önemli birleştirici gücü olan şanlı Kocaelisporumuzun 57’inci kuruluş yıl dönümünü en samimi duygularımla kutluyorum. Bu yıl 2. Ligdeki son yılımız olacağına inancım tam. Önümüzdeki yıllarda yeniden Süper Lig’de fırtınalar estirmesi için en kötü gününde olduğu gibi bugün ve yarın da yeşil siyah armanın en büyük destekçiyiz. Efsane Kocaelispor’un şanlı tarihinde emeği geçen ve ebediyete uğurladığımız tüm başkan, yönetici, antrenör, futbolcu ve çalışanlara Allah’tan rahmet dilerim. İyi ki varsın Kocaelispor!”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL