Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
ELEKTRİK TASARRUFUNDA BAŞARILI OLAN 10 AİLE | Kocaelide Bugün

ELEKTRİK TASARRUFUNDA BAŞARILI OLAN 10 AİLE

SEDAŞ “11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftasında” elektrikte tasarruf sağlayan aileleri belirledi.   SEDAŞ 7 ay önce duyurusunu yaparak başlattığı ve web sayfası üzerinde  Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinden yapılan başvuruları..

ELEKTRİK TASARRUFUNDA  BAŞARILI OLAN 10 AİLE

SEDAŞ “11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftasında” elektrikte tasarruf sağlayan aileleri belirledi.  

SEDAŞ 7 ay önce duyurusunu yaparak başlattığı ve web sayfası üzerinde  Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinden yapılan başvuruları kabul ettiği  yarışmayı başarı ile sonuçlandırdı.

MUTLU EDEN HABER

SEDAŞ Faturalandırma Müdürlüğü ve Veri Yönetimi Müdürlüğünce yarışmaya katılım için yapılan başvurular titizlikle ele alındı ve  değerlendirildi. SEDAŞ tarafından yarışma sonuçları www.sedas.com  web sayfasında “duyurular” sekmesi altında da duyuruldu.

Yarışmacılarla iletişime geçildi. Tebrik mesajları ve ödül kazandıkları bilgisi ailelerin adreslerine e-posta ile gönderildi. Telefonla müjde verilen aileler, SEDAŞ’a teşekkür ettiler. Elektrik kullanıcıları,  ilk defa yapılan ve okula giden çocukları için katıldıkları böyle bir yarışmada elektriğin verimli kullanılmasına, tüketicilerin  bilinçlendirilmesine çalışılmasının ve bu konuya dikkat çekilmesinin çok güzel bir uygulama olduğunu belirttiler.

SEDAŞ TEBRİK ETTİ

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, bu yarışma ile amaçlarının SEDAŞ’ın “Elektrik Enerjisinin  Verimli Kullanılmasına” dikkat çekerek sosyal bir sorumluluk olarak, ”Elektrik tüketicilerinin bilgilendirilmesi, bilinçli kuşakların yetişmesine katkı sağlanması yanında,  ülkemiz kaynaklarının verimli kullanılması için duyarlılık yaratılması, elektrik enerjisi üretimi için kullanılan kaynakların boşa harcanmaması olduğunu” belirtti. Güven açıklamasında, “tasarruf konusunda bir dağıtım şirketi olarak toplumda  farkındalık oluşturulmasına  ve insanların konforundan vazgeçmeden aynı miktarda elektrik enerjisi ile daha çok iş ve aydınlatma sağlayabileceklerine de dikkat çekmek istediklerini ve bunu da ödüllendirerek,  tüketicilerde bilinçlenme sağlanmasını, tüketim sırasında verimliliği getirecek uygulamaların alışkanlığa dönüşmesini, tasarrufta rol model olacak olumlu davranışların toplumumuzda yaygınlaşmasını hedeflediklerini, başarılı olan kullanıcıları tebrik ettiğini” belirtti.

YARIŞMA SONUÇ BELGESİ
DERECE ABONE ADI ÖDÜL İL İL İLÇE
1.Olan Yarışmacı Erol Hendek 3000 kWh Kocaeli KANDIRA
2.Olan Yarışmacı Turan Daşdan 2000 kWh Gebze DARICA
3.Olan Yarışmacı Ömer Oral 1000 kWh Sakarya ADAPAZARI
4.Olan Yarışmacı Hasan Yiğit 500 kWh Düzce DÜZCE MERKEZ
5.Olan Yarışmacı Adem Yavuz  Gültekin 500 kWh Kocaeli DERİNCE
6.Olan Yarışmacı Mehmet Erhan Çavaş 200 kWh Düzce AKÇAKOCA
7.Olan Yarışmacı Asım Yağcı 200 kWh Kocaeli KARAMÜRSEL
8.Olan Yarşmacı Hüsnü Zafer Gürleroğlu 200 kWh Bolu BOLU MERKEZ
9.Olan Yarışmacı Neşet Albar 200 kWh Gebze GEBZE MERKEZ
10.Olan Yarışmacı Türkan Alioğlu 200 kWh Gebze GEBZE MERKEZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL