Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Ellibeş, Çözüm Masasında | Kocaelide Bugün
Genel Gölcük Güncel Manşetler Yaşam

Ellibeş, Çözüm Masasında

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı ile kısa bir süre içerisinde ön hazırlıkları, donanım ve yazılım  çalışmaları ile birlikte hizmete giren Gölcük Belediyesi Çözüm masası vatandaşlara hizmet vermeye  başladı. Gölcük..

Ellibeş, Çözüm Masasında

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in talimatı ile kısa bir süre içerisinde ön hazırlıkları, donanım ve yazılım  çalışmaları ile birlikte hizmete giren Gölcük Belediyesi Çözüm masası vatandaşlara hizmet vermeye  başladı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu defa vatandaşları Gölcük Belediyesi hizmet binasının girişindeki Çözüm Masası’nda karşıladı. Çözüm Masası’nda oturan Başkan Ellibeş, mesaisinin bir kısmını vatandaşları karşılamaya, sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye ayırdı. Başkan Ellibeş, karşıladığı vatandaşları, sorunlarını dinlemek amacıyla Çözüm Masası’nda misafir etti. Sıcak karşılanan vatandaşlar, sorunlarını ve taleplerini Başkan Ellibeş’e iletti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Ellibeş, sık sık not aldı ve  ilgili daire müdürlerini ve birim amirlerini bizzat arayarak vatandaşların sorun ve taleplerinin çözümü için talimat verdi.

DAHA KOLAY VE HIZLI ÇÖZÜM SAĞLANIYOR

Çözüm Masası ile vatandaş ile belediye arasındaki iletişimin daha sağlıklı hale geldiğini belirten Başkan Ellibeş, “Belediyemiz bünyesinde önemli bir yere sahip olan Çözüm Masası, servislerimiz belediyemizin dışa yansımasıdır. Bizim burada yaptığımız çalışmalar halkımızın gönlünde taht kurmak için yaptığımız çalışmalardır. Çözüm Masası servisimiz vatandaşlarımızın sorunlarıyla birebir ilgilenip diğer müdürlüklerimizle koordinasyonu sağlayıp çözüm üretecek bir servisimizdir. Belediyemiz birimlerinin çözmesi gereken sorunlarınızı Çözüm Masası yolu ile ilgili birimlere gönderir. Dilekçenizin takibini yapar ve çözüme ulaştırır. Çözüm Masasına telefonla da dilek ve şikayetlerinizi bildirebilir ve takip edebilirsiniz. Çözüm Masası’na alınan istek, öneri ve şikayetlerde vatandaşlarımızın T.C. kimlik numarası ve telefon numarası vermesi zorunludur. Herhangi bir işinizin takibi için Çözüm Masasındaki görevlilerimiz Belediye’ ye geldiğinizde, hangi birimle işiniz olduğunu konusunda size yardımcı olacaklardır. Ayrıca vatandaşlarımız 0262 411 00 01 numaralı telefondan irtibat kurabilir” diye konuştu

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL