Genel Gölcük Güncel Manşetler

Başkan Ellibeş’den İnceleme

Gölcük Belediyesi tarafından yenilenerek farklı bir çehreye bürünen Cumhuriyet parkının tanıtım programı öncesi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Cumhuriyet parkında incelemelerde bulundu. Tevfik Hoca Cami karşısında 5000 metrekarelik alanda bulunan..

Başkan Ellibeş’den İnceleme

Gölcük Belediyesi tarafından yenilenerek farklı bir çehreye bürünen Cumhuriyet parkının tanıtım programı öncesi Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Cumhuriyet parkında incelemelerde bulundu.

Tevfik Hoca Cami karşısında 5000 metrekarelik alanda bulunan Cumhuriyet Parkı, 0-6 yaş ve 6-12 yaş grupları ile engelli çocuklarımıza yönelik zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları, yetişkinler için pergoleler ve oturma üniteleri bulunduruyor. Özel olarak tasarlanan, ışık sistemleri ile donatılmış süs havuzları Cumhuriyet Parkında dinlenenlere görsel şölen yaşatacak şekilde tasarlandı. Yeşil alanlar genişletildi ve çiçekler ile park alanı renklendirildi. Modern ve yenilikçi bir anlayışla tasarlanan Cumhuriyet Parkında, 10 Ağustos Cuma günü saat 17.30’da tanıtım programı yapılacak.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Gölcük’ün kalbi konumunda ki Cumhuriyet Parkı yenileme çalışmaları bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğumuzu sizlerle de birlikte paylaşma ve parkın sahibi siz kıymetli hemşerilerimize teslim etmek için 10 Ağustos 2018 Cuma günü yapacağımız tanıtım programımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızın sağlıklı ve mutlu bir ortamda gelişimlerine destek olmak amacıyla yenilediğimiz parkımız Gölcükümüze hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL