Genel Gölcük Güncel Manşetler Yaşam

Ellibeş,park çalışmalarını yerinde inceledi

GÖLCÜK’TE BÖLGE PARKLARININ SAYISI ARTIYOR Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük’te yapımı sona yaklaşan Bölge Parkı Çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İlk olarak Piyalepaşa Mahallesi 565. Sokakta yapımı tamamlanan..

Ellibeş,park çalışmalarını yerinde inceledi

GÖLCÜK’TE BÖLGE PARKLARININ SAYISI ARTIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük’te yapımı sona yaklaşan Bölge Parkı Çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İlk olarak Piyalepaşa Mahallesi 565. Sokakta yapımı tamamlanan Bölge parkını yerinde inceleyen Başkan Ellibeş, parkta oynayan çocuklar ve onlara refakat eden ebeveynleriyle sohbet ederek görüşlerini aldı.

Daha sonrasında Çiftlik Mahallesindeki Balaban Caddesi üzerinde mahalle sakinleri için oluşturulan dinlence ve oyun alanında incelemelerde bulunan Başkan Ellibeş, parkta oynayan çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çocuklar ile bol bol fotoğraf çektirerek onların eğlencesine ortak oldu. Bölge parkı incelemeleri sırasında Başkan Ellibeş’e Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman eşlik etti.

HER MAHALLEYE EĞLENCE VE YEŞİL ALAN

İlçenin dört bir yanına yapılan semt parkları ile modern şehirleşmenin paralelinde yeni yeşil alanlar ve yaşam alanları kazandırmaya devam eden Gölcük Belediyesi, yeni park projeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce Çiftlik Mahallesindeki Balaban Caddesi üzerinde yer alan 2000 metrekare alana ve Piyalepaşa Mahallesi 565. Sokakta 1700 metrekare üzerine yeni bir semt parkı inşa ederek vatandaşların hizmetine sunuyor.

MAHALLEYE DEĞER KATACAK 

İçerisinde diğer tüm semt parklarında olduğu gibi yürüyüş yolları, pergoleler, oturma grupları, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları bulunan yeni semt parkının çalışmaları bitirilerek çocukların güzel vakit geçireceği alan haline getirildi. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince tamamlanan çalışmalarla ilçeye kazandırılan yeni park, mahalle ve çevresine değer katacak.

İKİ BÖLGE PARKI DAHA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE AÇILIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yapımı tamamlanan yeni semt parklarında incelemelerde bulunarak açıklamada bulundu. Başkan Ellibeş “ Gölcük Piyalepaşa Mahallesi 565.sokak ve Çiftlik Bahallesi Balaban Caddesi üzerine iki adet bölge parkı yapım çalışmalarımız sona yaklaşmış durumda. Her mahallemizde uygun olan alanlara bölge parkı kurma amacımız hızla devam ediyor. Piyalepaşa Mahallesi 565.sokak ve civarındaki evlerde oturan çocuklarımıza, gençlerimize ve ebeveynlerimize hizmet verecek bir bölge parkını inşa ettik, bitirdik. Son rötuşlarımızı yapıyoruz, Allah nasip ederse de bir hafta sonra da hizmete açmış olacağız.

Çiftlik Mahallesi Balaban Caddesi üzerinde de takriben iki dönümlük bir alan üzerinde bu bölgedeki çocuklarımızın, yetişkinlerimizin faydalanacağı bir bölge parkı inşa ettik, son rötuşlarımızı yapmaktayız. Takriben 1 hafta ile 10 gün arasında tamamen hizmete açacağız. Biz bu parklarımızın mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL