Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Elmalı’dan Çiler’e Personel Önerisi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Elmalı’dan Çiler’e Personel Önerisi

Çayırova Ak Parti teşkilatın önde gelen isimlerinden Paşa Ali Elmalı, GTO’nun eleman yetersizliğine sitem etti. Geçtiğimiz dönem Ak Parti’den Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı olan ve aynı zamanda Gebze Ticaret..

Elmalı’dan Çiler’e Personel Önerisi

Çayırova Ak Parti teşkilatın önde gelen isimlerinden Paşa Ali Elmalı, GTO’nun eleman yetersizliğine sitem etti.

Geçtiğimiz dönem Ak Parti’den Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı olan ve aynı zamanda Gebze Ticaret Odası’nın üyesi olan İş Adamı Paşa Ali Elmalı, GTO Başkanı Nail Çiler’in yapmış olduğu bir sosyal medya paylaşımına yaptığı yorumla dikkat çekti. GTO’da işlem yapılan alanda eleman yetersizliği olduğunu belirten Elmalı, burada yaşadıkları vakit kaybına dikkat çekerek GTO’nun daha fazla personel ile hizmet vermesi gerektiğini belirtti.

Elmalı yaptığı yazılı yorumda: “Değerli başkanım selam. Bunlar çok güzel çalışmalar. Sonuna kadar destekliyorum.Ancak odada işlem yapılan bölümde personel eksikliğinden gelen iş adamları arkadaşlar saatlerce bekliyor. Bizim iş yerimizde olmamız gerekirken orada beklememiz hiç hoş değil. O kadar personelle bu kadar geniş bir üyeye sahip oda, üyelerine yeterli olması mümkün değil diye düşünüyorum. Kusura bakmayın. Hayırlı çalışmalar” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL