“Emeğin ve üretimin isimsiz kahramanları”

          Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı “Ülke kalkınmasına ve ekonominin gelişmesine emeğini alın teriyle birleştirerek katkı sağlayan, gayret sarf eden emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs..

“Emeğin ve üretimin isimsiz kahramanları”

          Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

“Ülke kalkınmasına ve ekonominin gelişmesine emeğini alın teriyle birleştirerek katkı sağlayan, gayret sarf eden emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.

Hayatımızın her anında ve adımında katkısı bulunan ve toplum hayatımızda önemli bir yere sahip olan, bedeni ve beyin gücünü kullanarak, özenli ve sorumluluk anlayışı içinde fedakârca çalışan emekçilerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının en büyük gücü olmuştur.

Büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası bulunan emekçi kardeşlerimiz, emeğin ve üretimin isimsiz kahramanlarıdır.

Bizler, insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören, birlik ve dayanışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetten geliyoruz. İşçisiyle, işvereniyle, köylüsüyle, şehirlisiyle kaynaşmış ve ahenkli bir milletiz.

Bu duygu ve düşünceler içinde, tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, bereketli bir ömür diliyorum.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL