Emek ve İnönü Bayrak’ı Ağırladı

Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’nde organize edilen programa Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın yanı sıra İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve ilçe yöneticileri, Emek Mahallesi..

Emek ve İnönü Bayrak’ı Ağırladı

Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’nde organize edilen programa Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın yanı sıra İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve ilçe yöneticileri, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın ve mahalle sakinleri katıldı.

“BURADA VERİLEN MÜCADELE ÖRNEKTİR”

Gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan Başkan Adayı İlhami Bayrak, Emek ve İnönü Mahallesi halkının da yoğun teveccühü ile karşılaştı. Dernek Başkanı Murat Koca’nın açılış konuşması ile başlayan programda söz alan Çayırova Belediye Başkan Adayı Bayrak: “Bugün burada bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alaka şahsımı çok mutlu etti. Emek ve İnönü Mahallesi sakinlerinin gasp edilmek istenen hakları için verdiğimiz ortak mücadelenin ardından elde edilen başarı tüm Türkiye’ye rol model olmuştur. 8 Yıl boyunca sizlerin alın teri ile hakkınız olan yerlerinize göz dikenlerle verdiğiniz mücadelede sizlerle omuz omuza yürümek bizler için bir onurdu” dedi.

“BU SORUN ANCAK BİZİMLE ÇÖZÜLÜR”

Bu sıkıntıyı 8 senedir yaşayan vatandaşlarımız biliyorlar ki bu sorunun çözümü bizimle birlikte çok kolaydır diyen Bayrak: “Biz yada sizler kentsel dönüşüme karşı değiliz, karşı olduğumuz konu burada ki insanların haklarının gasp edilmesidir. Kentsel dönüşüm adı altında burada ki vatandaşlara yapılan eziyettir. Yıllardır alın terleri ile elde ettikleri tüm birikimleriyle yaptıkları evlerini birilerinin kişisel rantlarına teslim etmem mücadelesidir. Sizlerin desteği ile Çayırovamızın yönetimini aldığımız zaman yine sizlerin talebi ve istekleri doğrultusunda yerinde kentsel dönüşüm mantığıyla mahallemizde daha yaşanabilir bir ortam sağlayacağımızdan hiçbirinizin şüphesi olmasın” dedi.

MAHALLE HALKINDAN BAYRAK’A YOĞUN İLGİ

Kentsel dönüşüm mağdurları için verdiği mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan İlhami Bayrak için övgü dolu sözler söyleyen ve konuşmasını sık sık alkışlarla kesen mahalle sakinleri ise Başkan Adayı Bayrak’ın her daim yanında olduklarını belirterek verdiği mücadele için kendisine teşekkürlerini sunarak çıktığı yolda başarı dileklerini ilettiler. Programın sonunda ise Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak mahalle sakinlerinin sorularını cevapladı. 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL