Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Emniyet Müdürü Denizci,Vali Aksoy'u Ağırladı | Kocaelide Bugün

Emniyet Müdürü Denizci,Vali Aksoy’u Ağırladı

Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Aksoy, Polis mangasını selamladıktan sonra, İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonuna geçerek Emniyet Müdürlüğü Şeref..

Emniyet Müdürü Denizci,Vali Aksoy’u Ağırladı
Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Aksoy, Polis mangasını selamladıktan sonra, İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonuna geçerek Emniyet Müdürlüğü Şeref defterini imzaladı.
Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda şube müdürleri ile bir araya gelen Vali Hüseyin Aksoy’a İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, ilin genel asayiş durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundu.
Vali Hüseyin Aksoy ise huzurlu bir kent olan Kocaeli’de özverili bir şekilde çalışan emniyet mensuplarını tebrik ederek,  görevlerinde başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL