Emniyet Müdürü Denizci’ye Veda Yemeği

Kocaeli Emniyet Müdürü Necati Denizci’ye Aksoy Çiftinin Ev Sahipliğinde Veda Yemeği Düzenlendi.   Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken İl Emniyet Müdürlüğü Kararnamesiyle Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Necati..

Emniyet Müdürü Denizci’ye Veda Yemeği

Kocaeli Emniyet Müdürü Necati Denizci’ye Aksoy Çiftinin Ev Sahipliğinde Veda Yemeği Düzenlendi.

 

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken İl Emniyet Müdürlüğü Kararnamesiyle Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Necati Denizci’nin onuruna Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine; Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal ve eşi, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve eşi, Vali Yardımcısı Dursun Balaban ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve eşi Aliye Denizci ile  İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan ve eşi katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy yapmış olduğu konuşmalarında; “Müdürümüzle yaklaşık 2 yıldır çalışma fırsatımız oldu. Daha önce kendileri terörün en yoğun olduğu dönemde Batman Emniyet Müdürlüğü görevinde bulundu. Sonrasında da burada beraber çalıştık. Kamu hizmetinde belirli süreler belirli yerlerde çalışılabiliyor. Kendisinin ilimizden Kastamonu’ya tayini çıktı. Bir aksilik olmazsa yarın ilimizden ayrılarak Kastamonu’da ki görevine başlayacak. Kendisine Kocaeli’de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra eşi ve ailesiyle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir görev diliyorum. Önemli olan ayrılırken arkamızda hoş seda bırakabilmektir.”  diyen  Vali, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’ye  başarılarının devamı temennisinde bulunarak, hediye verdi.

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çekildiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL