Güncel Manşetler

Emniyet Müdürü Güneş’ten Toltar’a Ziyaret

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il bazında yapılan atamalar sonrası Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ün yerine atanan yeni Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, ayağının tozu ile tanışma..

Emniyet Müdürü Güneş’ten Toltar’a Ziyaret

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il bazında yapılan atamalar sonrası Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ün yerine atanan yeni Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, ayağının tozu ile tanışma ziyaretlerine başladı. Sabah saatlerinde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret eden Güneş, Başkan Toltar ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Toltar, ülkenin ve ilçenin huzuru ve güvenliği için görev yapan emniyet teşkilatının her kademesinde ki personelin kendileri için değerli olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle yeni görev yerinizin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

Halkımızın can güvenliği ve huzuru için görev yapan siz emniyet mensuplarına her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. Zaman zaman yaşanan atamalar ile ilçemize yeni arkadaşlar atanabiliyor. Sizde onlardan birisiniz bizde sizlere yardımcı olmak ve güzel hizmetler edebilmeniz için elimizden geleni yapacağız. Hep birlikte daha huzurlu ve güvenli bir Dilovası için çalışacağız”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL