“En Büyük Güvencemiz Gençlerimiz”

Hürriyet, “En büyük umudumuz gençler” İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yayınladığı açıklamada, “Bugünden daha güzel yarınlarımız için en büyük umudumuz gençlerdir” dedi…

“En Büyük Güvencemiz Gençlerimiz”

Hürriyet, “En büyük umudumuz gençler”

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yayınladığı açıklamada, “Bugünden daha güzel yarınlarımız için en büyük umudumuz gençlerdir” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, kurtuluş ateşini yaktığı büyük zafere giden yolun 101.yıl dönümünü kutlamanın coşku ve heyecanını yaşadıklarını belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bağımsızlık ve özgürlüğümüzün sembolü olan 19 Mayıs 1919, Türk milletinin uyanışının tarihidir” dedi.

En Büyük Güvencemiz Gençlerimiz

Açıklamasına devam eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Özgürlük uyanışımızın 101. yılında ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyen gençlerimiz, bugünden daha güzel yarınlarımız için en büyük umudumuz, gücümüz ve güvencemizdir. Bize düşen en büyük görev, dün olduğu gibi bugün de 101 yıl önce yakılan istiklal meşalesinin aydınlattığı yolda birlik ve beraberlik içinde yürümektir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadele kahramanlarımızı rahmet, şükran ve minnetle anıyor, tüm halkımızın Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL