” En Çok Milli Olan Alanlarımızdan Bir Tanesidir”

Vali Yavuz, İMEAK Kocaeli Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısına Katıldı Körfez İlçesi programları kapsamında İMEAK Kocaeli Deniz Ticaret Odası’nı da ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, Odanın çalışmaları, iş ve işlemleri..

” En Çok Milli Olan Alanlarımızdan Bir Tanesidir”

Vali Yavuz, İMEAK Kocaeli Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısına Katıldı

Körfez İlçesi programları kapsamında İMEAK Kocaeli Deniz Ticaret Odası’nı da ziyaret eden Vali Seddar Yavuz, Odanın çalışmaları, iş ve işlemleri hakkında bilgiler aldı.

İMEAK Kocaeli Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel ve yönetim kurulu üyelerinin katılımları ve Valimiz Seddar Yavuz’un başkanlığında video konferans ile gündem maddeleri üzerinde değerlendirmelerin yapıldığı Meclis Toplantısı da gerçekleştirildi.

Ecdadımıza layık bir Deniz Ticaret Filosu oluşturmanın ve denizlerde daha fazla yer almanın ulusal hedeflerimiz arasında olması gerektiğine değinen Vali Seddar Yavuz, sözlerine şu şekilde devam etti:  “Bu vesileyle çok meşakkatli ve bir o kadarda zorlu süreçlerde bu alanda hizmet eden ve gerçekten ülkemize önemli katkılarda bulunan siz değerli iş adamlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde sizlerin görüş, düşünce ve önerileriyle özellikle hükümetimizin ve bizim yapmamız gereken konularla ilgili olarak daha yakın bir iş birliği ve istişare içerisinde bulunmayı önemsiyorum.

Denizcilik Konusu Bizim Özellikle En Çok Milli Olan Alanlarımızdan Bir Tanesidir

Denizcilik terimlerinin neredeyse tamamına yakınının milli terimlerimiz olduğunu belirten Vali Yavuz: “Böylesine tarihi geçmişi olan bir sektörün, alanın sizlerin de gayretiyle daha fazla gelişeceğine de gönülden inanıyorum. Kocaeli bir taraftan bilim, sanayi ve teknoloji üssü olarak tanımlıyor, diğer taraftan da dünya ile Türkiye’nin yarışan yüzü olarak görüyoruz. İlimiz için liman kenti tanımlaması da son derece yerinde bir tanımlama olur. İşlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyor ve her zaman sizin yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” diyerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL