Güncel Manşetler

“En iyi hizmeti yapmaya heyecanım ve gayretim var”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu ve üyelerini Gebze’de ki makamında..

“En iyi hizmeti yapmaya heyecanım ve gayretim var”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu ve üyelerini Gebze’de ki makamında konuk etti. Nezaket ziyareti şeklinde geçen birliktelikte, iş ve yatırım dünyasının yanında olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, “2023 hedeflerine ulaşmada hepimize düşen görevler var. Bunu hep birlikte yerine getireceğiz. Yerel yönetimler olarak en iyi hizmeti yapmaya heyecanım ve gayretim var. Her kurum bu inançla görevini sürdürmelidir” dedi.

TOSB KAVŞAĞI İÇİN BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR ETTİ

Görüşmede Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Birinci, Denetim Kurulu Üyesi Esat Dolgun ve Bölge Müdürü Murat Demir’de hazır bulunurken, TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Burhanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na kuruluşundan bu güne “Bir Hedefin Peşinde Çeyrek Asır” adlı 25 Yıllık TOSB Tarihçe kitabını da takdim etti. Karaosmanoğlu’nun kendilerini kabullerinden dolayı ayrıca teşekkür eden Burhanoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete açılan TOSB kavşağı için bir kez daha teşekkür etti.

ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

Gebze, Çayırova ve Darıca ilçelerinde ulaşıma nefes aldıran TOSB kavşağının, İstanbul ve Ankara yönü gidecek ağır vasıta araçların TEM’e giriş-çıkışları kolaylaştırdığını ve bölgedeki sanayicilerin zaman kaybı sorununu çözdüğünü vurgulayan Karaosmanoğlu, “Kavşağımız vatandaşlarımızın evlerine zamanında gitmesini sağlarken, sanayicimize de katkı sunuyor” ifadelerini sarf etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni TOSB yönetimine çalışmalarında başarılar dilerken, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti de belirterek teşekkür etti.

“BAŞARI GRAFİĞİNİ DAHA İLERİYE GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

8 Haziran tarihinde yapılan 1.Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından Yunus Çiftçi’den görevi devralan Ömer Burhanoğlu, “258 Hektar büyüklüğünde olan Organize Sanayi Bölgemiz, kendi örnekleri içerisinde en iyi örneklerinden olmakla birlikte, tek Global İhtisas Organize Sanayi Bölgesidir. TOSB,  yüzde doksan doluluk oranına ulaşmıştır. 12 adet Ar-Ge Merkezine de sahip durumdayız. Bölgemizde ihracat rakamları da yılda bir buçuk milyar dolar olup, istihdam sayımız 20.000 kişidir. Bugüne gelen bu başarı grafiğini daha ileriye götürmek için yoğun biçimde çalışacağız” açıklaması yaptı.

“BÜYÜKŞEHİR OLARAK SİZLERİN YANINDAYIZ”

Sanayicilerimize, üretim yapan vatandaşlarımıza, iş dünyasına ülke olarak müteşekkir olduklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da, “Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması sizlerin gayretleriyle olacaktır. Sizlere destek olmak bizler için büyük bir onurdur. Unutmayın ki sanayicimizin ve vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Büyükşehir olarak sizlerin yanındayız” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi. ​

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL