En vefalı öğrencileri barındıran okul açıldı

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Okulu açıldı Hasta ve hasta yakınlarını bilinçlendirerek evlerindeki yaşam kalitelerini artırmalarının amaçlandığı Evde Sağlık Okulunu Türkiye’ de ilk açan Eğitim ve Araştırma..

En vefalı öğrencileri barındıran okul açıldı

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Okulu açıldı

Hasta ve hasta yakınlarını bilinçlendirerek evlerindeki yaşam kalitelerini artırmalarının amaçlandığı Evde Sağlık Okulunu Türkiye’ de ilk açan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Derince oldu.

3 Temmuz 2018 tarihinde düzenlenen Evde Sağlık Okulu açılış törenine; İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı M. Coşkun Güler, Başkan Yardımcıları, Hastane Başhekimi Dr. Hüseyin Şaşkın, sağlık çalışanları ile evde sağlık hastası yakınları katılım sağladı.

Programda evde sağlık hizmetleri hakkında genel bilgilendirme yapıldı. Evde Sağlık alanında evde sağlık hizmetlerinden ve ulaşılan hastaların yıllara göre istatistiksel olarak artışının vurgulandığı konuşmalarda hizmet kalitesinin de gün geçtikçe arttığı ifade edildi.

Törende konuşma yapan hasta yakını bu güzel çalışmadan dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirerek hasta ve hasta yakınları adına teşekkürlerini iletti.

Hasta ve hasta yakınlarını bilinçlendirerek evlerindeki yaşam kalitelerini artırmanın amaçlandığı Evde Sağlık Okulunda; alanında uzman eğitimciler tarafından haftada iki saat, dört hafta boyunca hasta yakınlarına verilecek olan eğitim sonunda sertifika takdim edilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL