“En yakın zamanda geliyoruz”

KOTO’nun Gaziantep temasları çok yoğun bir iş programıyla sona erdi. Meslek Komitesi Toplantısı için gittikleri Gaziantep’te çok yoğun bir iş programı gerçekleştiren Kocaelili işadamları, Kocaeli’ne döndü. Kocaeli Ticaret Odası (KOTO)..

“En yakın zamanda geliyoruz”

KOTO’nun Gaziantep temasları çok yoğun bir iş programıyla sona erdi.

Meslek Komitesi Toplantısı için gittikleri Gaziantep’te çok yoğun bir iş programı gerçekleştiren Kocaelili işadamları, Kocaeli’ne döndü.

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, KOTO Meclis Üyesi aynı zamanda İzmit Genç İşadamları Derneği (İZGİAD) Başkanı Yusuf Erenkaya, Gaziantep temasları çerçevesinde Gaziantep Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu’yla da bir araya geldi. Gaziantep GİAD Başkanı Bora Tezel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edilen Kocaelili işadamları, son derece samimi bir havada gerçekleşen görüşmede iki kentin ülke ekonomisine katkısına dikkat çekti. KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli’de yerel ve ulusal markaların bulunduğunu, ağır ve yan sanayinin geliştiğini hatırlatarak, “KOTO’nun hedefi yerel marka sayısını ve bunların gücünü arttırmaktır” dedi.

GAZİANTEP’İN POZİSYONUNDAN YARARLANABİLİRSİNİZ

Kocaeli ile ortak pek çok özelliği bulunan Gaziantep’in ülkemizin Ortadoğu’ya açılan penceresi olduğunu söyleyen KOTO yetkilileri, “Ortadoğu pazarındaki fırsatların değerlendirilmesi noktasında birlikte hareket etmeyi arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ortadoğu’ya mal veya hizmet satmak isteyen Kocaelili işadamlarına, Gaziantep’in pozisyonundan yararlanmaları tavsiyesinde bulunan genç işadamları, “Biz bu konuda elimizden gelen desteği vermeye, sizlerle işbirliği yapmaya hazırız” diye konuştu. Gaziantep GİAD Yönetim Kurulu, kendilerini İzmit’e davet eden KOTO Yönetimi’ne, en kısa zamanda bir iş programı organize edeceklerini bildirdi.

ÜRETİM VE TİCARET MERKEZLERİNİ GEZDİLER

KOTO Heyeti, Gaziantep temasları çerçevesinde kentin önemli üretim ve ticaret merkezlerini de gezdi. Heyetin en fazla dikkatini çeken yerlerden biri ise Fıstık Borsası ve Toptancılar Sitesi oldu. Kocaelili işadamlarını ağırlayan Gaziantep Fıstık Sanayicileri Derneği Yönetimi, üretimin her aşamasıyla ilgili bilgi verdi, soruları yanıtladı. En büyük sermayelerinin çok çalışmak ve üretmek olduğunu söyleyen fıstık üreticileri, ülkemiz ekonomisine katkılarının giderek arttığına dikkat çekti. Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı için gittikleri Gaziantep’te çok yoğun bir iş programı gerçekleştiren Kocaelili işadamları, Kocaeli’ne döndü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL