Ekonomi Genel Güncel İzmit Manşetler Yaşam

Enerji Sektörü Sorun ve Çözüm Önerileri

Kocaeli Ticaret Odası Enerji Sektörü Sorun ve Çözüm Önerileri Değerlendirmeler Toplantısı,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Ticaret Odası..

Enerji Sektörü Sorun ve Çözüm Önerileri
Kocaeli Ticaret Odası Enerji Sektörü Sorun ve Çözüm Önerileri Değerlendirmeler Toplantısı,  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan ve Kocaeli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri tarafından  karşılanan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Vali Hüseyin Aksoy ile birlikte  Kocaeli Ticaret Odası Makamına geçerek, bir süre Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile görüşme gerçekleştirdi.
Görüşmenin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Vali Hüseyin Aksoy Kocaeli Ticaret Odası Enerji Sektörü Sorun ve Çözüm Önerileri Değerlendirmeler Toplantısına geçtiler.
Kocaeli Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile enerji sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri katıldı.
Toplantıda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez enerji sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile enerji sektöründe gerçekleşen çalışmalar, ilimizde enerji sektöründe yaşanan  sorunlar ve çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulundular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL