Engelli bireyler ve aileleri Sarısu Kampı’nda

İzmit Belediyesi, engelli bireyler ve ailelerini Sarısu Kampı’nda ağırladı   İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı ile Sarısu Kampı’nda engelli bireyler ve ailelerine keyifli iki..

Engelli bireyler ve aileleri Sarısu Kampı’nda

İzmit Belediyesi, engelli bireyler ve ailelerini Sarısu Kampı’nda ağırladı

 

İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı ile Sarısu Kampı’nda engelli bireyler ve ailelerine keyifli iki gün yaşattı

 

Engelli dostu İzmit Belediyesi, her fırsatta engelli birey ve ailelerin yanında olmaya özen gösteriyor. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı ile İzmit Belediyesi ve İzmit Kent Konseyi ortaklığında bir kamp organize edildi. Kamp kapsamında engelli bireyler ve aileleri, İzmit Belediyesi Sarısu Kampı’nda stres attı. 8-9 Mayıs tarihinde gerçekleşen kampa katılan 63 misafir, İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Beden Eğitimi Öğretmeni Güvenç Kırşavoğlu öncülüğünde birbirinden keyifli aktivitelere imza attı.

 

“GÜZEL ZAMAN GEÇİRDİK”

Kamp süresi boyunca engelli birey ve ailelere eşlik eden Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği Başkanı Hüseyin Necdet Gümüş yaptığı açıklamada, “2 gün boyunca güzel zaman geçirdik. Bugün buradan ayrılıyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde yine bir araya gelebiliriz. Burada yaptığımız aktivitelerden çok keyif aldık. Başta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL