Engelli öğrenciler bowling turnuvasında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 17-35 yaş aralığında bulunan, eğitilebilir ya da öğretilebilir durumda olan, hafif ve orta düzeyde zihinsel engelli bireylere yönelik hayata geçirdiği Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi, engellilerin sosyal ve..

Engelli öğrenciler bowling turnuvasında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 17-35 yaş aralığında bulunan, eğitilebilir ya da öğretilebilir durumda olan, hafif ve orta düzeyde zihinsel engelli bireylere yönelik hayata geçirdiği Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi, engellilerin sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını sağlıyor. Merkez’de eğitim gören engelli bireyler Bowling Turnuvası’nda anlamlı dakikalar yaşadı.

 BOWLİNG TURNUVASI DÜZENLENDİ

Zihinsel engelli bireylerin mesleki becerilerinin artırılması ve yeteneklerinin geliştirilmesini amaçlayan Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi, önemli sosyal etkinlikler düzenliyor. Bu amaçla Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören engelli bireyler için Bowling Turnuvası düzenlendi.

 GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Ncity AVM’de düzenlenen bowling turnuvasına 86 öğrenci katıldı. Bu yıl ikinci kez düzenlenen Bowling turnuvasında renkli görüntüler yaşandı. Engelli öğrenciler turnuvada gönüllerince eğlendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL