Güncel Manşetler

Er Meydanında Dekoratif Duvar Çalışması

Kartepe Belediyesi kent estetiğine önem veren düzenlemelerin bir ayağını da Hergeleci İbrahim Er Meydanı’nda dekoratif duvar çalışması şeklinde gerçekleştirdi.   Ağustos ayında planlanan Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri ile ilgili hazırlıklar..

Er Meydanında Dekoratif Duvar Çalışması
Kartepe Belediyesi kent estetiğine önem veren düzenlemelerin bir ayağını da Hergeleci İbrahim Er Meydanı’nda dekoratif duvar çalışması şeklinde gerçekleştirdi.
 160726_ekran-alintisi
Ağustos ayında planlanan Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri ile ilgili hazırlıklar şimdiden başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Sarımeşe Mahallesi’ndeki er meydanında çevre düzenlemeleri kapsamında Hergeleci İbrahim Er Meydanı’nı çevreleyen duvarlarda dekoratif duvar çalışması yaptı.
Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin rövanşı niteliğindeki Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşlerini izlemek için gelecek konukları şık bir alanda karşılama hedefindeki Kartepe Belediyesi ekipleri de çalışmalarını geniş bir yelpazede sürdürüyor. Bu kapsamda çevre duvarına 1 metre yüksekliğinde Kartepe Belediyesi logosunun bulunduğu CNC kesimli dekoratif sac panelle çevre çiti ve harpuşta yapımı tamamlandı.
Er meydanı çevresini estetik bir görüntüye büründüren düzenleme ile ilgili çalışmada çevre duvarına dekoratif ve estetik olarak şık bir görsellik sağlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL