Kültür Sanat

Erbakan Vakfı Gençlik Şölnine Hazırlanıyor

29 EKİM ANKARA ARENA GENÇLİK ŞOLENİ İÇİN HAZIRLIKLAR TAM HIZDA DEVEM EDİYOR. 22-09-2017 cuma Erbakan vakfı Gebze olarak teşkilat içi eğitim seminerini (diksiyon ve hitabet) ilce yönetim kurulu üyelerinin tamamı..

Erbakan Vakfı Gençlik Şölnine Hazırlanıyor

29 EKİM ANKARA ARENA GENÇLİK ŞOLENİ İÇİN HAZIRLIKLAR TAM HIZDA DEVEM EDİYOR.

22-09-2017 cuma Erbakan vakfı Gebze olarak teşkilat içi eğitim seminerini (diksiyon ve hitabet) ilce yönetim kurulu üyelerinin tamamı gençlik kolları ve mahalle temsilciliklerinin katılımıyla Temmuz, Ağustos,Eylül aylarının degerlendirilmesi, gelecek ayların değerlendirmesi ve teşkilatın genel durumu hakkında görüş aliş verişinde bulunuldu.

Erbakan vakfı Gebze ilce başkanı sayın Engin KILIÇ bey’in güncel konuları Türkiye ve dünya gündemli konuşmalarının ardından, teşkilat başkanı sayın Şahin KARAGÖZ bey’in teşkilat raporundan sonra Erbakan vakfı genel merkezin 29 Ekim de Ankara arenada ki gençlik şoleniyle alakali aciklama ve calışmaları ile inşallah Ankara ya 5 otobüs ile gitmenın planlarının detaylarını açıklayarak teşkilatın heyacanını arttırdı. Erbakan vakfı Gebze gençlik kolları başkanı Halil BİLİKCİ nin gençlik yapılanması ile ilgili gündeminden sonra seminerci streteji ve yönetim uzmanı sayın Fatih SARAYDEMİR in sunumu ile toplantı sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL