Erbaş’ın yanında olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz

Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Dönem Sözcüsü ,Memur Sen Kocaeli il Temsilcisi Şahin Yaşlık yaptığı açıklama ile Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a destek verdi. Yaşlık’ın açıklaması: Diyanet İşleri Başkanının Açıklaması Ümmetin Açıklamasıdır….

Erbaş’ın yanında olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz

Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri Dönem Sözcüsü ,Memur Sen Kocaeli il Temsilcisi Şahin Yaşlık yaptığı açıklama ile Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a destek verdi.

Yaşlık’ın açıklaması:

Diyanet İşleri Başkanının Açıklaması Ümmetin Açıklamasıdır..

 

Yine malum zihniyet , yine fitne ve fesatlık peşinde koşmaya başladı. Sözüm ona çağdaş düşünen, özgürlüklerden yana olan , insan haklarından dem vuranlar çağdışı düşüncelerini bağnazca ifade etmeye devam ediyor.

Şu mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz güzel günlerde ailelerimizi ve nesillerimizi korumak adına dini değerlerimizi hatırlatan Diyanet İşleri Başkanımız’ ın yanındayız. Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş adına yapılan suç duyurusunu İslam’a ve Müslümanlara karşı bir meydan okuma, kutsal’a karşı aşağılama olarak görüyoruz. Biz Allah’a, Resulü’ne, Kur’an- Kerim’e ve Ahiret gününe iman ettik. Birileri istemiyor diye dinimizi değiştirecek , onun emir ve yasaklarını görmezden gelecek, yada bu minvalde söylenmesi ,açıklanması gerekenleri de bütün dünyaya haykırmaktan çekinecek te değiliz. Kınayanların kınamalarına aldırmayacağız. Fuhşiyat’ın her türlüsünü reddediyoruz. Asıl bize göre Bu tür, toplumu infiale sevk eden, fitne içerikli, hukuku istismar etmeye yönelik girişimler, aynı zamanda devletin anayasa ve yasaların varlık ve meşruiyetini tehdit eden girişimler suç unsurudur.

Yasalar, ailenin ve gençliğin fuhşiyattan korunmasına teminattır. Bu suç duyurusu bir anlamda bir “cürm-ü meşhud” belgesidir. Bu girişim İslam’ın yasaklanması ve Kur’an-ı Kerim’in sansürlenmesi girişimidir. Bu “solculuk”, “sosyalistlik”ten öte bir din düşmanlığıdır.

Covid19’un bedenimizi hedef alması gibi, İnsan Hakları maskeli bu fitne girişimini ahlakımızı, bizi biz yapan, alamet-i farikamız olan değerleri hedef alan bir mikrop olarak görüyor ve herkesi bu konuda, bu gayret sahibi Şeytan tüyü taşıyan kişi ve çevrelerle sosyal mesafelerini korumaya çağırıyoruz.

Sayın Diyanet işleri Başkanı’nı gösterdiği bu yürekli tavrından dolayı tebrik ediyor, bu hususta kendisini canı gönülden destekliyoruz. Her bir karış toprağı aziz şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu kutsal topraklarımızda yaşamaktayız. İslam hepimizin hak, hukuk ve adalet koruyucusudur. Sapıklığı bayraklaştıran Avrupa Yasalarını ülkemizde uygulamaya çalışan ve bu itibarla imzaladığı batıl sözleşmelere dayanarak sapıklığı meşru hale getirmeye çalışanlara karşı Allah teala’nın (c.c) açık hükümlerini söylemekten savunmaktan asla geri durmayacağız. Kendisini ümmeti müslim olarak kabul edip Diyanet İşleri Başkanımıza yapılan bu kabul edilemez tutuma, ahlaksız saldırılara karşı ses çıkarmayanlara da yazıklar olsun. Zira İnsana kâinatta hak ettiği değeri göstererek, evvelimizi ve ahirimizi kul olmanın idrakiyle aydınlatan yüce dinimiz İslâm’ın kaideleri, Ali Erbaş hocaya münasebetsizce saldıranların keyiflerine göre sorgulanacak , sözüm ona Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini mevzu bahis almış görünse de doğrudan aile yapımızı hedef alan İstanbul Sözleşmesi vb gayrı ahlaki sözleşmelerle yok sayılabilecek kaideler değildir. İslamla olan dertlerini Sn. Ali Erbaş üzerinden görmeye çalışan bu ayak takımı iyi bilsin ki, ebedi yurdumuzun üstünde ezanlar dinmedikçe sizin hükmünüz olmayacaktır.

52 STK’dan oluşan Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülü olarak , bu ve benzeri açıklamaları şiddetle kınıyor, diyanet işleri başkanımız Sn. Ali Erbaş’ın yanında olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL