Ercan DALKILIÇ Hayatını Kaybetti.

Dilovasının sevilen ve tanınan isimlerinden Ercan DALKILIÇ vefat etti. Doğruluğuyla, dürüstlüğüyle, yardımseverliğiyle, insan sevgisiyle bölge insanının yüreğinde taht kuran, güzel insan, hatırlı insan, siyasetinde çok sevilen Ercan DALKILIÇ ağabeyimiz ne..

Ercan DALKILIÇ Hayatını Kaybetti.

Dilovasının sevilen ve tanınan isimlerinden Ercan DALKILIÇ vefat etti.
Doğruluğuyla, dürüstlüğüyle, yardımseverliğiyle, insan sevgisiyle bölge insanının yüreğinde taht kuran, güzel insan, hatırlı insan, siyasetinde çok sevilen Ercan DALKILIÇ ağabeyimiz ne yazık ki ani kalp krizi sonucu hayata veda etmesi hepimizi derinden üzmüştür.

Ercan DALKILIÇ Kimdir?

1958 yılında Bingöl’de dünyaya gelen Dalkılıç, ilköğrenimini Erzurum Çat ilçesinde tamamladı. Ailesiyle birlikte önce Ankara’ya 1970’li yıllarda da Dilovası’na yerleşti. Dilovası Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olan Dalkılıç, 1987-89 ve 1989-1994 yılları arasında Dilovası Belediye Başkanlığı görevini yaptı. 1994-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Kocaeli Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 1999-2004 yılları arasında tekrar belediye başkanı seçildi. Dalkılıç, evli ve iki çocuk babasıdır.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sevenlerinin başı sağ olsun.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL