Genel Güncel Manşetler Politika Yaşam

Erdoğan “3 dönemliklere istirahat”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere ilişkin “Üç dönem başkanlık yapanları istirahate çekeceğiz” dedi. Erdoğan, “Bu değişim Belediye Başkanlarımızın tamamına yakını için geçerli, halk değişim istiyor” diye konuştu. Şu..

Erdoğan “3 dönemliklere istirahat”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere ilişkin “Üç dönem başkanlık yapanları istirahate çekeceğiz” dedi.

Erdoğan, “Bu değişim Belediye Başkanlarımızın tamamına yakını için geçerli, halk değişim istiyor” diye konuştu. Şu anda da çalışmalarını sürdürüyorum. Büyük şehirlerimiz üzerindeki çalışmalarımızın çok çok önemi var. Belli bir noktaya kadar gelmedik diyemem; geldik, devam edeceğimiz arkadaşlar var.

Üç dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızı da büyük oranda istirahate çekeceğiz. Hepsi için geçerli mi bu? Tamamına yakını için geçerli. Çünkü halk değişim istiyor. Değişim isteği için biz üç dönem aynı yerde belediye başkanlığı yapmış arkadaşları dördüncü dönem için aynı yeri düşünmüyoruz. Dördüncü dönem bir başka yerde bir başka il veya ilçede belediye başkanı adayı olabilir. Bu daha ziyade ilçeler bazında böyle olur.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL