Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Erdoğan "3. üniversite en kısa zamanda" | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

Erdoğan “3. üniversite en kısa zamanda”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’de idi. İzmit Milli İrade Meydanında( perşembe pazarı alanı) gerçekleştirilen mitinge katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölge için pek çok haber ve müjdeler verdi. Kocaeli üniversitesi..

Erdoğan “3. üniversite en kısa zamanda”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli’de idi.

İzmit Milli İrade Meydanında( perşembe pazarı alanı) gerçekleştirilen mitinge katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölge için pek çok haber ve müjdeler verdi.

Kocaeli üniversitesi ve Gebze teknik üniversitesinin yanında 3. üniversiteye bölgenin ihtiyacı olduğunu söyleyen Erdoğan bu üniversitenin yapımı için gerekli çalışmalara en kısa zamanda başlanacağını söyledi.

Gebze’de boşaltılan 400 dönüm üzerindeki topçular kışlası alanına millet bahçesi yapılacağını ve hemen yanı başına da bölgeye yakışır bir ihtişama sahip büyük bir camii yapılacağını söyleyen Erdoğan, ayrıca son zamanlardan yerel ve ulusal medyaya konu olan Hünkar çayırı için de millet bahçesi yapılacağı haberini vermiştir.

Pek çok konuya açıklamalar getiren Recep Tayyip Erdoğan, milli otomobil projesi için CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin “20 sene geriden geliyor” sözüne cevaben; “bizim otomobil projemizin ne olduğundan bile haberi yok. Bizim otomobilimiz fosil yakıt ile çalışmayacak, aksine elektrik ve elektronik sistemiyle çalışacak” diyerek konuya açıklık getirdi.

Yoğun katılımın olduğu miting için konuşmalarını bitiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımcılar ve tüm İslam aleminin Kadir gecesini tebrik ederek 24 haziran’da bir kez daha zafer kazanmak için AK Parti listelerine desteklerini istedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL