Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Erdoğan'dan,250 bin liralık tazminat davası! | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Politika Yaşam

Erdoğan’dan 250 bin liralık tazminat davası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 27 Mart’ta partisinin TBMM Grup Toplantısı’ndaki “Buradan ilk kez, FETÖ’nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır diyorum” sözlerine ilişkin olarak 250..

Erdoğan’dan 250 bin liralık tazminat davası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 27 Mart’ta partisinin TBMM Grup Toplantısı’ndaki “Buradan ilk kez, FETÖ’nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır diyorum” sözlerine ilişkin olarak 250 bin liralık tazminat davası açtı.

Kılıçdaroğlu ne demişti?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ”Buradan ilk kez, FETÖ’nün bir numaralı siyasi ayağı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır diyorum. Sanığı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır. Versin mahkemeye ispat edeceğim. Sen, devletin bütün sırlarını, kozmik odayı FETÖ’ye açacaksın… Sonra kalkıp, ‘Ne istedin de vermedik?’ diyeceksin. Vali, kaymakam, general, rektör, her şeyi verdik şimdi diyorsun ki ‘FETÖ’nün siyasi ayağı kim?’ Siyasi ayağı sensin arkadaş” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL