Manşetler Surmanset

Erdoğan’dan İzmit’te Yapılan Heykeline İlk Yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ve çok tartışılan ‘heykel’ konusuna ilişkin “Şahsımın heykelini ve benzerlerini yapmışlar. Tabii bunu duyunca ben çok çok..

Erdoğan’dan İzmit’te Yapılan Heykeline İlk Yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gündeme gelen ve çok tartışılan ‘heykel’ konusuna ilişkin “Şahsımın heykelini ve benzerlerini yapmışlar. Tabii bunu duyunca ben çok çok üzüldüm. Bu bizim değerlerimize terstir. Ben ne heykelimin dikilmesini istiyorum, ne masklar yapılmasını istiyorum, ne bu tür görseller yapılmasını istiyorum” diye konuştu.

Erdoğan, ‘kendisine benzemediği’ gerekçesiyle sosyal medyada da oldukça tartışılan ‘heykel’ konusuna ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Şurada bir S400 anlaşması yaptık diye çılgına döndüler ya. Ne olacaktı, sizi mi bekleyeceğiz? Biz de tedbirlerimizi alıyoruz ve alacağız. Şahsımın heykelini ve benzerlerini yapmışlar. Tabii bunu duyunca ben çok çok üzüldüm. Bu bizim değerlerimize terstir. Ben ne heykelimin dikilmesini istiyorum, ne masklar yapılmasını istiyorum, ne bu tür görseller yapılmasını istiyorum. Bir defa bunları kaldırttık. Bundan sonra lütfen bu yanlışlara tevessül etmesinler. Heykel değil hizmete yönelik eserleri diksinler. Bunların bizim değerlerimizle çatışan şeyler olduğunu bir defa bilmemiz lazım. Asla bu yola, hiçbir arkadaşım böyle bir yanlış yaptılar. Bundan sonra kimse de bu yola tevessüle etmesin.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL