Genel Güncel İzmit Manşetler Sağlık Yaşam

Ergüney,hastanelerdeki su basmalarıyla ilgili konuştu

Kocaeli İl Sağlık  Müdürü Op.Dr.Şenol Ergüney İzmit’teki hastanelerde yaşan yağmur kaynaklı su basmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Ergüney açıklamasında “Son günlerdeki aşırı yoğun sağanak yağışlara bağlı olarak, alınan tüm önlemlere rağmen..

Ergüney,hastanelerdeki su basmalarıyla ilgili konuştu

Kocaeli İl Sağlık  Müdürü Op.Dr.Şenol Ergüney İzmit’teki hastanelerde yaşan yağmur kaynaklı su basmalarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Ergüney açıklamasında “Son günlerdeki aşırı yoğun sağanak yağışlara bağlı olarak, alınan tüm önlemlere rağmen bazı sağlık tesislerimizin bahçelerinde (özellikle İzmit Seka Devlet, Kocaeli Devlet ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde) su tahliye giderlerinin tıkanmasına bağlı zaman zaman problemler yaşanmaktadır.

Konu ile alakalı hastaneler, (gerekiyorsa) müteahhit firmalar ve İSU Genel Müdürlüğü  ile koordineli şekilde yaşanan sorunlar yerinde değerlendirilmekte, gereken acil tedbirler alınmakta, oluşabilen sorunlara en kısa sürede müdahale edilmektedir. Bu arada teknik ekipler tarafından kalıcı çözüme yönelik proje çalışmaları da başlatılmış olup en kısa zamanda iyileştirici düzenlemeler yapılacaktır.

Şu ana kadar sağlık hizmetlerimizde herhangi bir aksamaya mahal verilmemiş olup ihtiyaç olduğunda tesislerimiz arasında 24 saat esasına göre gerekli dayanışma sağlanmaktadır. Ortaya çıkan bu olağanüstü durumdan dolayı tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL