Ergüney Özel Hastane Yöneticileriyle Toplandı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Özel Hastaneler Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Başkan ve Başkan Yardımcıları ile tüm özel hastane başhekimleri ve üst..

Ergüney Özel Hastane Yöneticileriyle Toplandı

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Özel Hastaneler Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Başkan ve Başkan Yardımcıları ile tüm özel hastane başhekimleri ve üst düzey yöneticileri katılım sağladı.

2 Nisan 2018 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Alikahya yerleşkesinde gerçekleşen toplantıda sağlık hizmetlerinde iş akışlarının hızlandırılması, hizmet sunumunun daha kaliteli hale getirilmesi ve iletişim kanallarının güçlendirilmesi başta olmak üzere çeşitli gündem maddeleri konuşuldu.

   Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ergüney “2002 yılından beri ülkemizde uygulanan Sağlıkta Dönüşüm Projesi ile sağlıkta daha kaliteli bir hizmet ve çıtanın daha da yükseltilmesi hedefleniyor. Proje sayesinde çalışma sistemi ve sağlıkta standartlar neredeyse tamamen değişti. Sağlık hizmetlerinde koordinasyon, sinerji ve motivasyon çok önemlidir. Bu alanda yapılan bilimsel çalışmalar bunu göstermektedir. Çeşitli yöntemler kullanarak karşılıklı iletişim ile sorunlarımızı çözüme ulaştırmak için gayret göstereceğiz. Gündemimiz çerçevesinde, belirli periyotlarla bu toplantılarımız devam edecek. Bu sinerjiden güzel neticeler alınacağına inanıyorum. Tespit ettiğimiz sorunlar için çözüm önerisi raporları hazırlayarak Sağlık Bakanlığına ileteceğiz.” dedi.

Toplantıda Sezaryen oranlarının düşürülmesi, anne bebek sağlığı çalışmaları, acil hasta sevkleri, personel iş ve işlemleri, sağlık verilerinin güncellenmesi gibi gündem konularında karşılıklı görüş alış verişi yapılarak önemli kararlar alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL