Eriklitepe Cuma Günü Hizmete Giriyor

 Gölcük Belediyesi  300 dönümlük alanı kapsayan Erikli Düzü Yaylası içinde projelendirdiği “Erikli Tepe Tabiat Parkı” projesi tamamlanarak Ramazan bayramının 1. Günü hizmete başlıyor. EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR TESİS Kocaeli’nin en..

Eriklitepe Cuma Günü Hizmete Giriyor

 Gölcük Belediyesi  300 dönümlük alanı kapsayan Erikli Düzü Yaylası içinde projelendirdiği “Erikli Tepe Tabiat Parkı” projesi tamamlanarak Ramazan bayramının 1. Günü hizmete başlıyor.

EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR TESİS

Kocaeli’nin en önemli doğa ile iç içe olan dinlence merkezi olacak olan Erikli Tepe Tabiat Parkı, ailenizle birlikte gidebileceğiniz ve gün boyu vakit geçirebileceğiniz büyük ağaçların arasında, yeşilin her renginin olduğu harika bir yer. Gölcük’ün şehir merkezine 17 km uzaklıkta olan Tabiat Parkı, İrşadiye Köyü mevkisinde, Beylik Köyüne de sınır olan 600 dönümlük devasa Erikli Düzü Yaylasında bulunuyor. Tertemiz havası, yeni yapılan muhteşem tesisleriyle farkını oraya koyan ve bölgede eşi benzeri olmayan “Erikli Tepe Tabiat Parkı” bayram itibariyle tüm halkımıza hizmet vermeye başlayacak.

PEKİ BU TESİSTE NELER VAR?

Turizm  alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleleri, günlük olarak aileniz ile kalabileceğiniz bungalov tipi evler, özel yürüyüş parkurları, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi halini aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL