Erken seçim değil, hemen seçim istiyoruz

 Serap Çakır Gölcük’ü arşınladı Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, yöneticileriyle birlikte Göcük Hisareyn ve Değirmendere bölgelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Broşür dağıtılıp, hal hatır sorulan ziyaretlerde vatandaş adeta barut fıçısı..

Erken seçim değil, hemen seçim istiyoruz

 Serap Çakır Gölcük’ü arşınladı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, yöneticileriyle birlikte Göcük Hisareyn ve Değirmendere bölgelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Broşür dağıtılıp, hal hatır sorulan ziyaretlerde vatandaş adeta barut fıçısı gibiydi. Bir an önce seçim istenirken, 2022’nin de zam yağmuruyla karşılanacağı endişesini dile getirildi.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, il sosyal politikalar başkanı Süleyman Aydınlık, Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, il yönetim kurulu üyeleri Kazim Çolak ve Hasan Koral, geçtiğimiz günlerde MHP’den istifa ederek partiye katılan ve ayağının tozuyla sahaya çıkan Selahattin Çalışkan ile birlikte Gölcük Hisareyn’de kapalı pazar yeri, Değirmendere esnafı ve Yüzbaşılar Mahalle Muhtarı Haydar Akgüngör’ü ziyaret etti. Ayak üstü sohbet ettiği esnaf ve vatandaşları dinleyen başkan Çakır’a dert yanan vatandaşlar, asgari ücret artışından sonra zaten yoğun olarak yaşanan işsizliğin körüklenebileceği, yılbaşından itibaren zamların daha da artacağı endişesini yaşadıklarını ifade ettiler. Bir an önce seçim beklentisini dile getiren vatandaşlar değişimin şart olduğu konusunda hemfikirdiler. Ülkenin içerisinde bulunduğu şartlarda sıkıntıları tekrar tekrar dile getirmenin çözüm olmadığını vurgulayan başkan Serap Çakır, “Hep birlikte yaşıyoruz. Düzeleceği konusunda umut veren de yok. Ama bizler umutsuzluğa kapılmayacağız. Erken seçim değil, hemen seçim istiyoruz” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL