Eryarsoy İstifa Etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yaptığı basın toplantısıyla istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy genel merkezin talebi ile başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.Eryarsoy  İl..

Eryarsoy İstifa Etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yaptığı basın toplantısıyla istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy genel merkezin talebi ile başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.Eryarsoy  İl başkanlığında yaptığı basın toplansında süreci değerlendirdi.istifa öncesi İlçe Başkanları ve yöneticilerle bir araya gelen Eryarsoy onlardan helallik istedi.

Eryarsoy istifa metninde “İzmit Belediye Meclisi’nde çoğunluğu kazanmamıza rağmen Belediye Başkalığını kazanamadık. Viktor Hugo’nun dediği gibi, kimse senin dalgalarla mücadelene bakmaz. Önemli olan Gemiyi karaya çıkarıp çıkarmadığına bakar. İzmit Belediyesi’ndeki başarısızlık benimdir. İstifa talebimi Genel Merkeze ilettim ve kabul edildi. Bu gün itibari ile istifa ettim.

Milletimiz için gece gündüz çalıştım ve alışmaya devam edeceğim. Şahsım adına başarılı ve şerefli bir dönemi geride bıraktım. Tüm Kocaelili hemşehrilerimden helallik istiyorum. “dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL