Güncel Manşetler

Erzincanlılardan Başkana Ziyaret

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Erzincanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kurulma aşamasındaki çalışmalarını yürüten Güven Perçem, Ahmet Yıldırım ve Mehmet Akkılıç ile görüştü…

Erzincanlılardan Başkana Ziyaret

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Erzincanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kurulma aşamasındaki çalışmalarını yürüten Güven Perçem, Ahmet Yıldırım ve Mehmet Akkılıç ile görüştü. Sivil Toplum Kuruluşlarının demokrasinin gelişmesinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Karaosmanoğlu, “Başta kültürümüz olmak üzere değerlerimize sahip çıkmada STK’larımızın büyük katkısı olmaktadır. Dernek ve vakıflarımız her güzel ve hayırlı işte yarışmalı kendilerine görev çıkarmalıdır” dedi.

“BİZLER BİR BÜTÜNÜZ, PROJELERİMİZE DESTEK VEREBİLİRSİNİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Bilgi Evleri’nden, Evden Okula Haydi Anneler Spora projesine, Gençlik Hizmetlerinden KO-MEK çalışmalarına kadar birçok sosyal çalışmanın vatandaşlar üzerindeki olumlu etkisinden de bahseden Karaosmanoğlu, “Eğer STK’lar pozitif çalışmalar yaptığında kentin gelişimine katkı sunduklarını görüyoruz. Bizler bir bütünüz ve gerçekleştirdiğimiz sosyal projelere derneklerimiz destek verebilir. Bu çalışmaları yaparken de Büyükşehir Belediyemizin Sivil Toplum Merkezimizi kullanabilir, verdiğimiz her hizmetten faydalanabilirler” açıklamasını yaptı.

“TARİHSEL BİR ALTYAPIMIZ VE GENİŞ BİR KÜLTÜRÜMÜZ VAR”

Türkiye, büyük ve güçlü bir ülke diyerek düşüncelerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu gücün arkasında jeopolitik zenginlik ile yer altı ve üstü imkânlarının ötesinde, yetişmiş genç insan gücü, tarihsel alt yapımız, geniş kültür coğrafyamız, dünyadaki bütün olumsuzluklara rağmen hızla gelişen ve kalkınan sanayimiz, büyüme hızımız, zengin girişimci gücümüz var. Bunların hepsini yaptığı çalışmalarla tüm ülkeye ve dünyaya yönlendirebilen sivil toplum kuruluşlarımız var. Bununla gurur duyuyorum” açıklamasını yaparak sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL