Erzurumlular Vali Yavuz’u Ağırladı

Vali Yavuz, Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfını Ziyaret Etti Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfını ziyaret ederek, istişarelerde bulundular. Ziyarette; Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Önal ve..

Erzurumlular Vali Yavuz’u Ağırladı

Vali Yavuz, Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfını Ziyaret Etti

Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfını ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

Ziyarette; Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yavuz, beraberindekiler ile birlikte toplantı odasına geçtiler.

Burada Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Önal’dan çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Vali Yavuz yönetim kurulu üyeleri ile de hasbihal ederek, istişarelerde bulundular.

Vali Yavuz burada yapmış olduğu konuşmalarında: “Erzurum bizim Türk kültür ve tarihinde önemli bir yeri bulunan bir şehirdir. Dolayısıyla Anadolu’nun Türk yurdu haline dönmesinde ve halen devamında Erzurum’un çok önemli rolü var. Bu anlamda sizleri çok önemsiyor ve seviyoruz. Biz her şehrimizi seviyoruz ama sizlerle ayrı bir muhabbetimiz var ve bu vesileyle bugün sizleri ziyaret etmek istedik.”

Bu Şehirdeki Rolünüzün ve Hizmetlerinizin Farkındayız, Devamını Diliyoruz

Kocaeli’ne en fazla göç eden şehrin Erzurum olduğunu vurgulayan Vali Yavuz: “Kocaeli’ne en fazla göç eden şehirlerin başında Erzurumlu kardeşlerimiz var ve bu yönüyle de bu şehirde hem nüfus hem de kültür olarak önemli bir güce sahipsiniz. Dolayısıyla bu şehirde ki milli manevi değerlerine bağlı atmosferin devamı konusundaki Erzurumlu kardeşlerimizin önemli bir katkısı bulunmaktadır. Bu şehirdeki rolünüzün farkındayız, hizmetlerinizin farkındayız ve devamını diliyoruz. Yapabileceğiniz her çalışmada sizin yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. Önümüzdeki günlerde diğer hemşehri dernekleri, vakıflar, hayır kurumlarımız ve STK’larımızı ziyaret etmeye çalışacağız. Bizim yapabileceğimiz herhangi bir husus olursa kapımız, gönlümüz sonuna kadar açık.”

Bu Şehre Kattığınız Değerler İçin Teşekkür Ediyoruz

Erzurumlu kardeşlerimizin Kocaeli’nin kültürüne büyük katkıları olduğunun altını çizen Vali Yavuz: “Kocaeli Türk kültürünü özümsemiş, Selçuklu ve Osmanlı kültürünü yaşatan kadim şehirlerden bir tanesidir. Bu vesileyle bir kez daha bu güne kadar vermiş olduğunuz katkı ve destekler için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Vakıf Başkanı Önal, Vali Yavuz’a ziyaretlerinden duydukları memnuniyete ithafen plaket takdiminde bulundular. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL