Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Eski İzmit Evlerinin tanıtım programı | Kocaelide Bugün

Eski İzmit Evlerinin tanıtım programı 

Kocaeli Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve İzmit Belediyesi tarafından restore edilerek Konaklama İşletmesi olarak hizmete açılacak olan eski İzmit Evlerinin tanıtım programı  gerçekleştirildi. Tanıtım programına Vali Hüseyin Aksoy’un..

Eski İzmit Evlerinin tanıtım programı 
Kocaeli Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve İzmit Belediyesi tarafından restore edilerek Konaklama İşletmesi olarak hizmete açılacak olan eski İzmit Evlerinin tanıtım programı  gerçekleştirildi.
Tanıtım programına Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu katıldı.
İlk olarak  Vali Hüseyin Aksoy’a  Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu Konaklama İşletmesi hakkında bilgi sunumunda bulundu. Sunumun ardından Vali Hüseyin Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan 34 odalı 3 katlı Konaklama İşletmesini gezerek, incelemelerde bulundu.
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun konuşmalarının ardından konuşan Aksoy  “ Kocaeli Sanayi Odası tarafından restorasyonu yapılan bu binayı gezdik. Özellikle tarihi binaların korunması, onlara fonksiyonlar yüklenmesi büyük önem taşıyor. Kapanca sokakta Kocaeli’nin, İzmit’in önemli tarihi mekanlarından birisidir. İzmit Belediyemizin başlattığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin de yaptığı birçok çalışmayla kapanca sokak önemli bir turizm merkezi haline gelmeye başladı. Bu tesise bu yönüyle baktığımızda Sanayi Odamızın koordinasyonluğunda tamamlanmış olması turizm açısından daha aktif hale gelmesine fırsat yaratacaktır. Sanayi Odası Başkanımıza, yönetim kuruluna ilimiz için önem arz eden değeri ortaya çıkardıkları için teşekkür ediyorum. İzmit Belediye Başkanımıza da bu sokağın turizme kazandırılması  konusundaki gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Doğu Marmara Kalkınma Ajansımızda birçok önemi projeye katkı sunan ve bölgenin de kalkınması, gelişmesi adına çalışmalar yapan ajanslarımızdan birisidir. Bu anlamda bu tesisin oluşturulmasında emeği ve katkısı olan tüm arkadaşlarımıza  teşekkür ediyorum. En kısa zamanda inşallah eksiklikler tamamlanarak, Kocaeli’de ki turizmin daha iyi bir noktaya gelmesine katkı sağlayacak bir işletme olur. “ diyerek tesisin hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL