Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Esnaf odalarından Özak’a ziyaret | Kocaelide Bugün

Esnaf odalarından Özak’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Ahilik Haftası dolayısıyla makamında Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadir Durmuş,..

Esnaf odalarından Özak’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Ahilik Haftası dolayısıyla makamında Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Meyve Sebze Komisyoncuları ve Tüccarları Derneği Başkanı Hüseyin Balkaya ve diğer esnaf odaları heyetini ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ziyarette, Ahiliğin önemine vurgu yapıldı, birlik beraberlik mesajları verildi.

BİRBİRİMİZE KENETLENMELİYİZ

Ahilik Haftası’nı en içten dilekleriyle kutlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, ‘’Kelime kökeni itibariyle de kardeşlik anlamına gelen Ahiliğin son derece önemli olduğu bir dönemden geçiyoruz. Ülkemize karşı son derece derin ve köklü bir ekonomik savaş açılmış vaziyettedir. Bulunduğumuz noktada üzerimize düşen görevler var. Birbirimize sıkı sıkıya kenetlenmeliyiz. Eğer bir esnafımız zor durumda ise Ahilik düşüncesiyle müşterilerimizi onlara yönlendirmeliyiz.” ifadelerini kullandı

FIRSATÇILARA ACIMAMALIYIZ

“Bir diğer konu ise yaşadığımız ekonomik savaşta bunu fırsata dönüştüren art niyetli insanların olmasıdır.” diyen Başkan Vekili Özak “ Maalesef bu fırsatçılıkları üzülerek görüyoruz. Fırsatçılığı yapan hangi kurum olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor. Hepimiz üzerimize düşen görevi yaparsak bu sıkıntılardan çok rahat bir şekilde kurtuluruz. Ben bu vesile ile tekrar ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum, Ahilik haftamızın hayırlı kutlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

AHİLİK KÜLTÜRÜMÜZ

Ziyarette bütün katılımcılar adına konuşma yapan Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, ‘’Ahilik bir kültürdür. 9 yıldan beri bizler bu haftayı Ahilik Haftası olarak kutluyoruz. Bizleri makamında kabul eden sizlere teşekkürlerimi sunuyor, esnafımıza verdiğiniz destekten dolayı da teşekkür ediyorum ‘’ ifadelerini kullandı. Ziyaret, Esnaf Odaları’nın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak’a verdiği hediye ve toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL