Esnafın dezenfekte talebi yerine getiriliyor

İzmit Belediyesinden esnafa ilaçlama desteği   Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi ekipleri, esnafların talepleri doğrultusunda iş yerleri ve dükkânlara ilaçlama desteği sağlıyor   İzmit Belediyesi Dezenfekte Timi..

Esnafın dezenfekte talebi yerine getiriliyor

İzmit Belediyesinden esnafa ilaçlama desteği

 

Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi ekipleri, esnafların talepleri doğrultusunda iş yerleri ve dükkânlara ilaçlama desteği sağlıyor

 

İzmit Belediyesi Dezenfekte Timi koronavirüse karşı mücadelede çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecine girilmesi ile esnafları ziyaret ederek bol kazanç dileyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, talep edilmesi durumunda esnafların dükkan ve iş yerlerini dezenfekte edeceklerini bildirdi. Bu kapsamda salgının başladığı ilk andan itibaren seferber olan İzmit Belediyesinin kahraman saha personelleri, esnafın taleplerini yerine getiriyor.

Dezenfekte Edildiğine Dair Belgeler Teslim Edildi

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde esnafın dezenfekte talebini yerine getiren ekipler ayrıca spor salonu, kreş ve anaokullarında da ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını yürütüyor. Özveriyle temizlik çalışmalarını gerçekleştiren İzmit Belediyesi, vatandaşların aklında soru işareti bırakmamak adına iş yerleri ve dükkanlara dezenfekte edildiğine dair belgelerini teslim etti. Ekiplerin titiz çalışması sonrasında esnaf memnuniyetini dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkür iletti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL