Esnafın Sıkıntısını Dinlediler

CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Haydar Akar seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Bölgedeki programlara katılmak üzere Çayırova’ya gelen Tarhan ve Akar, burada partililerle ve vatandaşlarla görüştü…

Esnafın Sıkıntısını Dinlediler

CHP Kocaeli Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Haydar Akar seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bölgedeki programlara katılmak üzere Çayırova’ya gelen Tarhan ve Akar, burada partililerle ve vatandaşlarla görüştü. Ayrıca kendilerine Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyesi Adayı İbrahim Çamkerten de eşlik etti.

Çayırova’da ki esnafla buluşan Tarhan ve Akar, burada esnafın sıkıntılarını dinledi. Çamkerten ise Akar ve Tarhan’a bölge hakkında bilgiler vererek esnafın yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Yaşanan sıkıntıları dikkatle dinleyen Tarhan, “Her zaman yanınızda olacağız. Refah seviyesinin bölgede yükseltilmesi gerekiyor. Sanayi şehrindeyiz fakat esnafımız kan ağlıyor. Bu gidişata dur diyecek olan da yine siz değerli esnaflardır” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL