Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Etiketle, Kilitle, Emniyete Al, Dene” | Kocaelide Bugün

“Etiketle, Kilitle, Emniyete Al, Dene”

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven açıklamasında; “Elektrik dağıtım hizmetlerinde kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetine odaklanan SEDAŞ’ın, başarılı kurumsal eğitimleri, iş paydaşları için de devam ediyor. Yatırımlarımız ve işletme-bakım çalışmalarımızı sürdürürken, hizmet..

“Etiketle, Kilitle, Emniyete Al, Dene”

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven açıklamasında; “Elektrik dağıtım hizmetlerinde kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetine odaklanan SEDAŞ’ın, başarılı kurumsal eğitimleri, iş paydaşları için de devam ediyor. Yatırımlarımız ve işletme-bakım çalışmalarımızı sürdürürken, hizmet kalitesi için iş paydaşlarımız,  entegre yönetim sistemlerimize ve politikalarımıza uyumlu saha çalışmaları yapmak durumundalar. Hizmet verdikleri alanlarda iş güvenliği uygulamaları en çok önemsediğimiz konuların başında geliyor. Bu anlamda kaliteli hizmet için işbirliği yapıyor ve denetimlerimizi de sürdürüyoruz.”dedi.

“ETİKETLE, KİLİTLE, EMNİYETE AL, DENE” EĞİTİMİ

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) kendi personeli haricinde, SEDAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği sorumlusu Tülin Ceylan tarafından Kocaeli’ndeki yüklenici firma çalışanlarına da “Etiketle, Kilitle, Emniyete Al, Dene” Sistemi ve İş Sağlığı Güvenliğinin önemi konulu eğitimler verildi. Eğitimde, güvenli çalışma ortamının oluşturulması, alınacak önlemler, planlama, risk değerlendirmesi, yürütülecek kontroller ve mevzuat gereklilerini içeren bilgiler verilirken, tehlikeli enerjinin kontrolünün sağlanması amacıyla oluşturulan “Etiketle, Kilitle, Emniyete Al, Dene” talimatı hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Eğitime yüklenici firma çalışanlarının yanı sıra, SEDAŞ Şebeke Yapım ve Şebeke Operasyon Müdürlüğüne bağlı yöneticilerde katıldı.

BAŞKANDAN İSG KÜLTÜRÜ İÇİN TEŞEKKÜR

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, diğer tedarikçiler ve tüm iş paydaşları ile bilgi paylaşımını hızlandıracak olan bu tür eğitimlerin verilmeye devam edileceğini, eğitimlerle (İSG) iş sağlığı ve güvenliği kültürünün yaygınlaştırıldığını ve eğitime katılan iş paydaşlarına ayrıca bu süreçleri destekleyen tüm SEDAŞ yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL