Evde Sağlık Okulu 2. eğitim programı tamamlandı

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Türkiye’de ilk kez açılan Evde Sağlık Okulu 2. eğitim programı tamamlanmıştır. Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Uzm.Dr.Mürsel Durmaz,Kamu Hastaneler Birliği Başkan Yardımcısı Mustafa Serkan..

Evde Sağlık Okulu 2. eğitim programı tamamlandı

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak Türkiye’de ilk kez açılan Evde Sağlık Okulu 2. eğitim programı tamamlanmıştır.

Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Uzm.Dr.Mürsel Durmaz,Kamu Hastaneler Birliği Başkan Yardımcısı Mustafa Serkan Şenel,Dr Abdullah Kayalı ‘nın katıldığı programda SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serap Akkaya Efe’nin açılış konuşmasında Evde Sağlık Okulu ile hasta ve hasta yakınlarını bilinçlendirerek evlerindeki yaşam kalitesini arttırmayı amaçladıklarını ifade etti.

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Hüseyin Şaşkın yaptığı konuşmasında evde sağlığın hasta ve hasta yakınları açısından çok önemli bir hizmet olduğunu vurgulayıp, evde sağlık biriminde çalışan tüm personellerin profesyonel bir bilinç ile çalışmasından dolayı teşekkür etti.

Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Uzm.Dr. Mürsel Durmaz konuşmasında SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak eğitim programlarını başarıyla sürdürdüklerini ve Evde Sağlık Okulu eğitim programı ile Evde Bakım Hastalarına,ailelerine sunulan hizmetin çok önemli olduğunu vurguladı.

Alanında uzman eğitimciler tarafından haftada 2 saat 4 hafta boyunca hasta yakınlarına verilen eğitim programının sonunda sertifikaları takdim edildi.

Evde Sağlık Okuluna katılan kursiyerlerimizin sunulan bu hizmetten çok memnun kaldıklarını ifade ederek hastane yönetimine teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL